EFOP-1.9.8-17-2017-00007

 

Nyíregyháza-Városi Református Egyházközség az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program „Egyházi és civil szervezetek szociális közfeladat ellátásának támogatása” pályázati felhívásra benyújtott pályázata vissza nem térítendő támogatást nyert. Az EFOP-1.9.8-17-2017-00007 azonosítószámú projekt támogatásának mértéke az elszámolható összköltség 100%-a, 140,55 millió forint. A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg.

 

A „Nyíregyháza-Városi Református Egyházközség szervezeti működés hatékonyságának növelése, nyújtott szolgáltatások minőségének fejlesztése” című projekt keretében megvalósítandó szakmai tevékenységek és szervezetfejlesztés a kedvezményezett fenntartásában működő szociális szakosított ellátást végző intézményeket érinti. A Kálvineum Idősek Otthona, valamint a Sóstói Szivárvány Idősek Otthona telephelyein elsődlegesen az intézményi munkatársak hatékonyabb munkavégzéséhez járul hozzá a projekt, de a szociális ellátást igénybevevők is minőségibb szolgáltatáshoz jutnak.

 

A projekt két éves időtartama alatt az intézményfenntartói feladatellátást korszerűsítik, egyéni intézményi tudás, jó gyakorlat kialakítására törekednek, felmérik a helyi és egyéni igényeket szervezeteiken belül és lehetőség nyílik a szervezetfejlesztést segítő szoftverek, egyéb eszközök beszerzésére is.

 

Nyíregyháza-Város Református Egyházközség jelentős szerepet tölt be a megyeszékhelyen és vonzáskörzetében élők szociális ellátásában. Rövid időn belül növekedett meg az egyház fenntartásában működő intézmények száma, bővültek szolgáltatásai, dolgozóinak létszáma és az ellátottak köre. Az érdeklődés tovább növekszik, ezért már a szolgáltatást igénybevevők családtagjainak, hozzátartozóinak és a további igények kielégítésére is nagyobb hangsúlyt kell fektetni. Ennek érdekében fenntartói koordinációs irodát létesítettek Nyíregyházán, a Kálvin tér 11. szám alatt, hogy az érdeklődők egy helyen kapjanak meg minden információt. Az iroda fontos feladata lesz a Nyíregyházán működő szociális és gyermekjóléti intézményekkel, civil szervezetekkel történő együttműködés erősítése is a minőségi közszolgáltatás érdekében.

 

 

kapcsolat, elérhetőség

Nyíregyháza-Városi Református Egyházközség Kálvineum Idősek Otthona

4431 Nyíregyháza, Kemecsei utca 28.

Telefon: 42/475-085

Telefon/Fax: 42/475-278

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gondozói ügyelet: +3630/858-3131

 

Tevékenységek

Szociális étkeztetés:

+36 30 185-5295, 
+36 30 777-6439
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gondozói ügyelet: 
30/858 3131
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatvédelmi tisztviselő: 
Gincsainé Kovács Gabriella
+36 42 475-085